Nyilvános foglalkozások

Amíg a gyermekek  a programokon, foglalkozásokon részt vesznek, a szülőknek, kísérőknek “játszóházat” biztosítunk! Pl. olvasószoba teával, személyes terápiák, tanácsadások. 

FEJLESZTŐ KÖZPONT / Nyilvános foglalkozások
family-life-insurance-policy-services-protecting-supporting-families-concepts-woman-protective-36334718

Legfőbb célunk egy olyan összetartó családi, szülői közösség megteremtése, akik amellett, hogy a családi bölcsőde céljaival, szellemiségével és értékeivel azonosulna. Elkötelezettek a saját személyes fejlődésük és kiteljesedésük, illetve minőségi időtöltésük mellett.

A felnőtt korosztály részére nyílt körben meghirdetett egyéni és csoportos szakmai programjainkkal elsődlegesen az alábbi célokat szeretnénk szolgálni:

  • édesanyák újbóli munkába állásának, esetleges karrierváltásának, személyes kiteljesedésének támogatása,
  • munka-magánélet egyensúlyának kialakítása,
  • speciális, egyéni gyermeknevelési tanácsok nyújtása,
  • szülői szerepek harmonikus megélése, stresszhelyzetek hatékony kezelése,
  • örömteli kapcsolatok kialakítása önmagunkkal és környezetünkkel,
  • testi-lelki-szellemi egészség megteremtése.

Küldetésünk, hogy a felnőttek számára is különböző inspiratív, kreatív fejlesztő és terápiás módszerek együttes alkalmazásával támogassuk az egyéni fejlődést, a személyiség maximális kibontását, a rejtett, belső értékek felfedezését, és a lélekközpontú személyiséggé válást. Mindezek céljából a foglalkozásaink során a vonatkozó ismeretek átadását ötvözzük a tapasztalati és élményalapú elemekkel, a gyakorlati megvalósítást támogató fejlesztési formákkal, melyekről a Programok menüpont alatt olvashat bővebben.

Tel: +36 30/ 239-8554

E-mail: kristalycseppek [kukac] gmail [pont] com    /kristalycseppek@gmail.com/