top of page

CSALÁDI MAGÁN

BÖLCSŐDE ÓBUDÁN

Bölcsődénkbe 1 - 4 éves gyermekeket fogadunk

bölcsőde

Gyermeked a legjobb kezekben

20.png

A Kristály Cseppek egy családi bölcsőde a Hármashatár-hegy oldalában, ahol minden nap azért dolgozunk, hogy egy szerető, egymásra odafigyelő közeget teremtsünk gyermeked számára.

 

A friss levegő, a természet közelsége, a madarak csicsergése, és a Szent György vonalak energiái segítenek minket kapcsolódni a természettel, a Földanyával és minden csodás élőlényével.

Támogatás

A szülők és a nevelők együttműködésében a kicsik képesek kibontakoztatni saját egyéni képességeiket, miközben megtanulják, hogyan alakítsanak ki szeretetteljes kapcsolatot az őket körülvevő világgal.

Szeretet

Küldetésünk egy szerető, egymásra odafigyelő közeget teremteni a gyermeked számára, ahol minden gyermek egyéni figyelemben részesül.

Közösség

Hisszük, hogy a közösségek erejével össze tud adódni a szeretet, a tudás, a kapcsolódás. Ennek a tudásnak a felélesztéséhez adunk támogatást a Női Kör keretein belül az anyukáknak.

Természet

A bölcsőde épülete a

Hármashatár-hegy oldalában fekszik. Tiszta, friss levegő, madárcsicsergés, csend és nyugalom vesz körül minket.

18.png
19.jpg

Filozófiánk

Célunk egy szerető közeget nyújtani a gyermekek számára, ahol minden gyerek egyéni figyelemben részesül, és a legjobb tudásunk szerint hagyjuk őt a saját ütemében fejlődni, cseperedni, ahhoz egy biztonságos érzelmi hálót, szakmailag felkészült gondozókat, természet közelségét, egészség fókuszú környezetet teremtve.

 

Igyekszünk kerülni a felesleges irányított fejlesztéseket, mert hisszük, hogy ebben a korban az a legfontosabb, hogy önmagát ismerje meg a gyermek és a közvetlen környezetét térképezze fel. 

 

Montessori játékokat használunk, de a direkt fejlesztést még nem visszük be a bölcsődei mindennapokba.

15.png

Szülők Visszajelzései

" Olyan érzés a lányomat a bölcsibe vinni, mintha a szerető nagyszülőkhöz vinném át. Tudom, hogy a legjobb helyen van ott és ő is nagyon boldog. "

Lili Édesanyja

19.png
bottom of page