Az új generációs gyermekek tanítása, nevelése tanfolyam és workshop

 • Időpont
  2018. 04. 07. szombat 09:30 - 16:30

  Pedagógusoknak és kisgyermeknevelőknek
  „Meditációs alkotó-fejlesztő tehetséggondozás”

  2018 április 7-8, 9:30-16:30 óráig

  • Az extra szenzitív és különleges tehetségű, képességű – indigó, kristály, csillaggyermekek bemutatása vetített képek, filmek, alkotásaik által.
  • Gyerekrajzok, festmények, versek elemzése gyermeklélektani és spirituális értelmezésben egyaránt.
  • Az új gyermeknevelési és tanítási módszerek, melyek beépíthetők a közoktatásba.
  • Relaxáció, mesetransz, teremtő vizualizáció és a meditáció elsajátítható gyakorlattal, melyeket a gyerekeknél alkalmazni tudtok.
  • Vizuális nevelés, azaz festés és rajzolás saját tapasztalataim alapján, gyakorlattal összekötve. Festeni is fogunk, ehhez mindent a helyszínen biztosítok.

  A tanfolyammal szándékom, hogy saját magatokon tapasztalva új szemléletmódot, új módszereket kapjatok a hivatásotokhoz, valamint az új generációs gyermekeinket értő és segítő módon legyetek képesek vezetni, tanítani. A közoktatás még nem alkalmazkodik hozzájuk. Ezek a különleges képességű és érzékelési módú, átlagtól eltérő gyerekek a jövő generációja, kiutat mutatnak a válságos világunkból, de csak akkor, ha megfelelően tudjuk értelmezni és figyelni rájuk, ha nem akarjuk a régi sztereotip struktúrákba belepréselni őket! Szemünk előtt történik az emberiség szellemi evolúciója, így nagy felelősség van rajtunk, nevelőkön és szülőkön. Ezzel együtt nagy fejlődési lehetőségeket, csodákat és örömöket kapunk gyermekeinktől.

  Amit hoznotok kell csupán a nyitottságotok, kíváncsiságotok, a személyes tapasztalatok és kérdések! „Játszó ruha”, füzet, íróeszközök.

  A tanfolyamot vezeti: Pállay Kovács Szilvia

  A tanfolyam díja: 20.000 FT.-/ fő.

 • Az új generációs gyermekek tanítása, nevelése tanfolyam és workshop
  2018. 04. 07. - 2018. 04. 08.

Foglalás

Foglalás lezárva