Molnár Piroska

Molnár Piroska

Molnár Piroska vagyok, óvónői végzettséggel érkeztem, itt fejeztem be a családi bölcsődében szolgáltatást nyújtó személy részére előírt tanfolyamot. Most végzek egy OKJ-s képzést, mely kisgyermekgondozó – nevelő és gyermekpszichológiai konzulens képzést nyújt.

A gyermekek az életem, nagyon szeretem őket, de következetesen megszabom a határokat. Ettől biztonságban érzik magukat. Szeretnek járni a csoportomba, mert sokat játszunk, nevetünk, táncolunk. Szívesen kezdeményezek éneklést, mesét bábokkal. Festünk, ragasztunk, gyurmázunk, beszélgetünk környezetünkről az ő nyelvükön. Sokat szaladgálunk az udvaron, de nagyon szeretik a gyerekek a rendszeres mozgásfejlesztést a tornateremben is.

Célom, hogy ezeknek a kis csöppségeknek kielégítsem általános szükségleteit. Vannak dolgok, amiben választási lehetőségük van, az állandósággal biztonságérzetet teremtek számukra. Éreztetem velük, hogy fontosak számomra és csoporttársaik számára is. Értékelem teljesítményüket, sokat dicsérem őket. Igyekszem minél több szeretetet sugározni feléjük.